Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sunflower seeds (see tip)
- 125 g walnut halves (see tip)
- 125 g hazelnuts
- 100 g low-fat yoghurt
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 3 medium eggs
- 1 tsp bicarbonate of soda
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 50 g linseeds
- 1 Tbsp quinoa flakes, plus extra for sprinkling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 783.1 kJ / 187.2 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 206.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1 Std.
Grated Carrot Salad (TM5)
10 dk
Sweet Potato Cake
6 Std.
Amaranth Crispbread
1h 15min
Courgette and Lemon Sorbet
8 Std. 5 Min
Berry Foam
10 dk
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 dk
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 Std. 55 Min
Gluten-free Blondies
1h 20 min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 Std.