Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pine nuts
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces, plus extra shavings for serving
- 1 garlic clove
- 1 bunch carrot tops, organic, clean (approx. 60-90 g), cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g olive oil
- ¼ tsp ground black pepper
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- 700 g water
-
800
g carrots, multicolour, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
of carrots, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip) - 250 g cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1873 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 644 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Potato Pancakes
45min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1ωρ.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1ωρ.
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2ωρ. 35 λεπτ.
Vegan Butter
2 Std.
Potato and Celeriac Gratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 λεπτ.