Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 150 g green apple, unpeeled, quartered and cored (see tip)
- 150 g celery stalks
- 150 g fennel bulb, cut in pieces (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dressing
- 20 g fresh dill, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 50 g plain yoghurt
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 26 mg
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Courgetti Carbonara
40min
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5 Std.
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 Min
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2h 15min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
Fennel Apple Salad
20min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Gluten-free Sacher Torte
3h 20min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min