Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 150 g green apple, unpeeled, quartered and cored (see tip)
- 150 g celery stalks
- 150 g fennel bulb, cut in pieces (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dressing
- 20 g fresh dill, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 50 g plain yoghurt
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 26 mg
Alternatieve recepten
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
1 godz.
Versatile Smooth Soup
45 min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Geen beoordelingen
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.