Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 656.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Broccoli and stilton soup
30 Min
Gnocchi with Courgettes (TM6)
20min
Celeriac Remoulade (TM6)
Geen beoordelingen
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 Std.
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 Std. 45 Min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Fennel Apple Salad
20min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Kedgeree
45 Min