Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 656.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 Min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1 Std. 15 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Raw Asian Salad
10min
Broccoli and Apple Salad
5min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min