
Apparaten en Accessoires
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Voeding per 1 portion
Calorieën
281.1 kcal /
1176.2 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
19.6 g
Koolhydraten
25.9 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
2.7 g
Natrium
656.3 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slicing and Grating
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland