Beetroot Carpaccio (TM6)
TM6

Beetroot Carpaccio (TM6)

5.0 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
  • 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
  • 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • fresh basil leaves, torn, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
963.9 kJ / 230.4 kcal
Eiwitten
15.8 g
Koolhydraten
10.5 g
Vetten
14.4 g
Verzadigd vet
8.3 g
Vezels
2.7 g
Natrium
455.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten