Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g gram flour, plus extra for dusting
- 80 g water
- 70 g walnut oil
- 1 garlic clove
- 40 g onion, halved
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 15 g walnut halves
- 400 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g vegan cheese, grated (see tip)
- 1 Tbsp honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1342.5 kJ / 320.9 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 198.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Dill Stuffed Peppers
5min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 Std. 15 Min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Black Bean and Avocado Wrap
15min