Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g gram flour, plus extra for dusting
- 80 g water
- 70 g walnut oil
- 1 garlic clove
- 40 g onion, halved
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 15 g walnut halves
- 400 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g vegan cheese, grated (see tip)
- 1 Tbsp honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1342.5 kJ / 320.9 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 198.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 godz.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 Std. 5 Min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 Std. 40 Min
Baked Oatmeal Niçoise
40min
Kale Biscotti
1 godz.
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min