![Apricot, Almond and Pistachio Biscotti Apricot, Almond and Pistachio Biscotti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C551011A-C7B8-4A55-BAF4-F45F3FB22818/Derivates/65B8A245-8789-47A3-9C50-B94FEBBCC4AB.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 100 g caster sugar
- 1 large egg
- ½ tsp baking powder
- 130 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g dried apricots, quartered
- 60 g almonds
- 60 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 1 Tbsp milk, for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 472 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3 Std. 40 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Pear Frangipane
1h 30min
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2h 45min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Mango Swiss Roll
40p
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min