Apparaten en Accessoires
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
16 pieces
Ingrediënten
-
orange thin peelings of skin only1
-
caster sugar100 g
-
large egg1
-
baking powder½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting130 g
-
dried apricots quartered60 g
-
almonds60 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled60 g
-
milk for brushing1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
3 g
Calorieën
472 kJ /
113 kcal
Vetten
4.3 g
Koolhydraten
15.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet
80 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1u. 25min
Sherry Panettone
5u. 15min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3u.
Cheese crackers
2u. 30min
Pitta Bread
2u.
Pear Frangipane
1u. 30min
Panforte
1u. 30min
Five-seed bread
1u. 50min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3u. 40min
Amaretti
35min
Mincemeat Crumble Cake
1u. 15min
Apple Crumble Cake
1u. 10min