Apparaten en Accessoires
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
Voorbereiding 10min
Totaal 3u. 40min
30 pieces
Ingrediënten
-
blanched almonds200 g
-
large eggs 1 separated3
-
caster sugar180 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
baking powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
orange finely grated zest only1
-
caster sugar1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
483 kJ /
115 kcal
Vetten
4.5 g
Koolhydraten
14.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sumac and Quinoa Lavosh
2u.
Hazelnut Bavarian
6u. 25min
Pecan Pie Tarts
2u. 25min
Pear Frangipane
1u. 30min
Grissini with Parmesan and Herbs
5u. 10min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2u. 45min
Crème Pâtissière
15min
Pear Frangipane
1u. 30min
Quince Torta
8u.
Tartare Sauce
10min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1u.
Vanilla Custard
15min