Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 240 g tinned artichoke hearts, in water, drained, halved (1 x 390 g tin)
- 15 g olive oil
- 60 g sour cream
- 150 g cream cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953.7 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 419.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55 min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Cranberry Chutney
25min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
White Bean and Feta Dip
5min
Stilton and Walnut Pâté
5min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 Std. 25 Min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min