![Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5) Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/686a0156de62df1aa0f5c4412a0e0210/Derivates/244d9b62809b1a7ef86d01ad14d9e3c87c6e3880.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- 125 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
Topping
- 40 g halved walnuts
- 100 g chicory
- 150 g pear, halved lengthways
- 100 g crème fraîche
- 2 pinches coarse salt flakes, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 100 g Gorgonzola dolce, crumbled
- rocket leaves, for garnising
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1936.3 kJ / 462.8 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 676.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Tempura Rolls
2h 40min
Peanut and Soba Noodle Slaw
20 min
Grilled Fish with Mango Sambal
25 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Lemon slush
10min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Sangría
10min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 dk
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Asian Chopped Salad
20 min