Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g ricotta cheese, fresh, drained from whey
- 100 g Gorgonzola, dolce (soft texture), cut in pieces
- 50 g milk
- 1 pinch ground white pepper, or to taste
- ¼ tsp dried sage, or to taste
- 2 - 4 pears, cut in eighths (see tips) (e.g. Conference, Comice)
- 1 tsp honey, chestnut
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 Std.
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 Min
Olive Spread
5 min
Cucumber Gin Granita
45 Min
Praline Cheesecake
4 Std. 10 Min
Chocolate Orange Mousse
2h 20 min
Hot Artichoke Dip
30min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1h 15 min