Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g sugar
- 3 large eggs, separated
- 70 g plain flour
- 200 g double cream
- 1 pinch fine sea salt
- 30 g unsalted butter
- 500 g rhubarb, cut in pieces (3 cm)
- 40 g flaked almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2655 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 56.1 g
- Vetten
- 40.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50 Min
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11 Std. 5 Min
Italian Easter Bread
3 godz. 50 min
Courgette Omelette
40 Min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6 Std. 40 Min
Savoury Flapjacks
40 Min
Gingerbread People
1h 30min
Sesame, Honey and Citrus Bars
30min
Spelt Bread
1 Std. 45 Min
Spelt and Buckwheat Bread
1 godz. 55 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Aquafaba Meringues
2 godz. 15 min