Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bread
- 270 g strong wholemeal bread flour
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 20 g oat flakes
- ½ Tbsp bicarbonate of soda
- 200 g milk, plus 1 Tbsp for brushing
- 30 g sugar beet molasses
- 25 g oil
- 1 medium egg
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g raisins
- 1 egg yolk, from medium egg
- sesame seeds, for sprinkling
- pumpkin seeds, for sprinkling
Cashew Butter
- 250 g cashew nuts
- 40 g groundnut oil
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2879 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Mediterranean Bread
5 Std. 20 Min
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10 godz. 45 min
Spelt Bread
1h 45min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Multiseed Bread
2h
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
German Bread
4 Std. 15 Min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Yoghurt Bread
2h
Sonja's Bread
3h 10 min