![Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A7F904FF-9C37-4513-819E-277A15899339/Derivates/6ffb1113-6cce-427b-b0be-d8e612ae9589.jpg)
Compatibele versies
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 700 g green asparagus
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g basmati rice
Berry Foam
- 140 g caster sugar
- 500 g frozen mixed berries
-
10 - 30
g lime juice
of lemon juice - 1 egg white, from medium egg
Lemon Sabayon Sauce and Finalisation
- 100 g liquid vegetable stock
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2580 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 916 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 Std. 10 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1h 10min
Semolina Dumplings
1h 40min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2sa 10 dk
Bolognese Sauce
1h 15min
Beef Stroganoff
1h
Crêpes
1h 15min
Cod with citrus butter
50 dk
Pulled Pork Buns
6h 20min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 Min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min