Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g venus clams
- 2 tsp fine sea salt
- 70 g olive oil
- 6 garlic cloves, large
- 15 g mustard
- 150 g water, plus extra for soaking
- 15 g white wine
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1272 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Prawns
15min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20 min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10 min
Seafood Rice
1h 15 min
Stir-fried Clams
35 Min
Trout with hollandaise sauce
50min
Soubise Sauce
30min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min