Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint Vinaigrette
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g cider vinegar
- 15 mint leaves
- 1 ½ tsp fine sea salt
Chicken Salad
- 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 50 g celery stalk, cut in pieces
- 40 g shallots, halved
- 4 chicken thighs, boneless, skin on (approx. 70 g each)
- 5 g coarse sea salt
- 1000 g water
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 15 green asparagus (see tip)
-
100
g Fontina cheese
of Gouda cheese - 15 cherry tomatoes
- 420 g pickled vegetables, drained
- 15 pitted black olives
- 10 artichoke hearts, in oil, drained, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1113.7 kJ / 266.2 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 867.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed Seafood Risotto
40p
Steamed Garlic Prawns
30p
Spiced Apple Pie (TM5)
Geen beoordelingen
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35p
Ratatouille
40p
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40p
Green Goddess Quinoa Salad
40p
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45p
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40p
Sicilian Prawn Salad
40p