Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g sultanas
- 200 g water, lukewarm
- 100 g onions, quartered
- 40 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine vinegar
- 200 g tomatoes, fresh, quartered
- 200 g red peppers, sliced (1 cm)
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 25 g caster sugar
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 383 kJ / 91 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lavender Shortbread
1 godz.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Curry Bread Rolls
2h 10 min
Stracciatella Drinking Yoghurt
12h
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Boiled Eggs
20 min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 godz.
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 min
Crusty Spelt Bread
2 godz. 20 min
Ginger Cordial
2 Std.
Dauphinoise Potatoes
50 min