![Spelt and Honey Tear and Share Bread Spelt and Honey Tear and Share Bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/09BA8DC8-398C-43AF-89BA-358E84AEF19B/Derivates/CABE6E0D-2338-46BA-99D5-8EFE0ED82EE7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g spelt flour, plus extra for dusting
- 330 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 50 g runny honey
- 1 ½ tsp fine sea salt
- oil, for greasing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 766.9 kJ / 183.3 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 240.7 mg
Alternatieve recepten
Sonja's Bread
3hod. 10min
Australian Oat Damper
55 min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 Std. 10 Min
German Bread
4 Std. 15 Min
Olive Bread Rolls
2h
Spelt Bread
1h 45min
Oatcakes
1 Std.
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Classic Wholemeal
2h 40min
Oaty Cookies with Wholemeal Flour and Honey
45 Min
Steamed Wholemeal Bread
2h