Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g fresh parsley
- 25 g unsalted butter, diced
- 125 g leeks, cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 300 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 150 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
- 900 g vegetable stock
- 250 g savoy cabbage, stalk removed and leaves finely sliced (5 mm)
- 150 g frozen green peas
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Versatile Chunky Soup
50min
Mushroom Broth
30min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45min
Watercress and Oat Soup
35min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Carrot and Coriander Soup
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min