![Spring Vegetable Soup Spring Vegetable Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E97DC3A6-97AA-498F-A3B2-568974F9CCCA/Derivates/440943B5-8CEF-41B3-8930-4923D61C6C70.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g fresh parsley
- 25 g unsalted butter, diced
- 125 g leeks, cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 300 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 150 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
- 900 g vegetable stock
- 250 g savoy cabbage, stalk removed and leaves finely sliced (5 mm)
- 150 g frozen green peas
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Mushroom Broth
30 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Watercress Soup
25 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min