Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Sponges
- 200 g dark chocolate, small pieces or callets
- 200 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g water
- 250 g caster sugar
- 3 large eggs
- 25 g cocoa powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 250 g self-raising flour
- 80 g sour cream
Whipped Cream
- 750 g double cream
- 75 g golden caster sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 200 g tinned pitted black cherries, in syrup (drained weight), syrup reserved
- 50 g dark chocolate, shavings
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2903 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 30 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 307 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50 min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 godz. 10 min
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
2h 55min
Three-milk Cake
2h
Pineapple and Rum Pancakes
40min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55min
Orange Caramel Choux Puffs
1h 20 min
Chilled Chocolate Orange Tart
6 godz. 25 min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min