Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salted Caramel Sauce
-
250
g sugar
of 250 g light brown sugar - 200 g cream, min. 30% fat (whipping or double cream)
- 30 g unsalted butter, cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice
- 1 tsp fine sea salt
- 50 g vinegar
Ice Cream
- ½ vanilla pod
- 600 g whole milk
- 200 g cream, min. 30% fat (whipping or double cream)
- 30 g sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24h
Vanilla Ice Cream
12h
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Chocolate Ice Cream
12h
Hollandaise Sauce
15min
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1 godz. 30 min
Pink and White Macarons
1 godz. 30 min
Salted Caramel Milkshake
20min
Tarte Tatin
1 godz.