![Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47A6CAD5-B1D7-46D0-B06B-232F25F946AE/Derivates/34FC1277-F3B2-4BBE-9276-2C896D553553.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pimm's Jelly
- 150 g caster sugar
- 350 g water
- 25 g fresh root ginger, grated
- 1 lemon, 20 g juice and thin peelings of skin
- 100 g Pimm's
- 50 g gin
- 7 ½ gelatine leaves, or enough to set 600 g liquid
- 200 g fresh strawberries, hulled and thinly sliced
- 1 bunch fresh mint, leaves only, sliced in fine strips
Cucumber Sorbet
- 40 g granulated sugar
- 225 g cucumber, seeds removed, cut in pieces (5 cm)
- 225 g ice cubes
- 10 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 667 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Apricot and Nut Stuffing
45 min
Classic Zabaglione
15min
Orange curry dressing
10min
Quenelles with Watercress Sauce
2sa 45 dk
Salmon Soufflé
1h
Sticky Toffee Puddings
1h
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5ωρ. 20 λεπτ.
Masala Hake at 55°C
55 Min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Rhubarb Ice Cream
36h 25min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 Std. 25 Min