Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g dry-cured ham slices, cut in pieces
- 400 g butternut squash, diced (3 cm)
- 500 g water
- 600 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 1 tsp ground nutmeg
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 250 g penne
- 50 g fresh green peas, shelled
- 1 Tbsp cornflour
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1596 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saffron Chicken Penne
30 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Strawberry Olive Oil Cake
1h 35min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min