![Potato and Vegetable Salad with Chicken Potato and Vegetable Salad with Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154639.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g carrots, cut in pieces
- 400 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 300 g potatoes, cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)
- 300 g fresh green beans, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g frozen peas
- 350 g chicken breasts, skinless, diced (1-1.5 cm)
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 250 g iceberg lettuce, leaves separated
- 150 g double cream
- 20 g freshly squeezed lemon juice (1 lemon)
- 10 - 15 g mixed fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)
- 100 g fresh bean sprouts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 801 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Healthy Pancake Muffins
1h 25 min
Pasta and Chickpea Salad
25 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min