Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1235 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 225 - 255 g Chinese egg noodles, dried (see tip)
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 70 g bread, torn in pieces
- 1 garlic clove
- 15 g fresh parsley, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 100 g red peppers, cut in pieces (approx. ½ large red pepper)
- 30 g olive oil
- 485 g milk
- 30 g plain flour
- 70 g dry white wine (e.g. Chardonnay)
- 1 Tbsp chicken stock paste
- 225 g button mushrooms, halved
- 340 g tinned tuna, in brine (drained weight)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2251 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy mustard chicken stew
40 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 Std. 35 Min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 godz.
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Aussie Potato Salad
1h 30min
Omelette Sticks
30min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Ham Hock Potato Bake
35 min