Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g cucumbers (approx. 3), cut in pieces
- 90 g onions
- 30 g butter
- 500 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips), to taste
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 200 g potatoes, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tsp raw sugar (optioneel)
-
100
g whipping cream
of 100 g natural yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 849 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15 min.
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Celery and Cashew Nuts
20min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min