Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 130 g pitted black olives
- 30 g tinned anchovy fillets
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g salted capers, rinsed
- 1 Tbsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 1500 g water
- 360 g penne (short, dried pasta)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Sicilian Caponata
30min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12óra 45p
Pasta alla Puttanesca
35 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Pasta alla Norma
50min