Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 130 g pitted black olives
- 30 g tinned anchovy fillets
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g salted capers, rinsed
- 1 Tbsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 1500 g water
- 360 g penne (short, dried pasta)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta alla Puttanesca
35 min
Arancini
2 Std. 10 Min
Salsa Verde
10 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.