![Puttanesca Penne Puttanesca Penne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/01F2CA3C-DB12-4088-92A1-70D4C6760AA0/Derivates/B6D6B869-6966-43DD-818A-0C84D9B32EA4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 130 g pitted black olives
- 30 g tinned anchovy fillets
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g salted capers, rinsed
- 1 Tbsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 1500 g water
- 360 g penne (short, dried pasta)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 Min
Veggie 'Burritos'
20 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 Std. 45 Min
Pasta alla Puttanesca
35min
White Bean Salad
5 Min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 Min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 Min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Fish Stew
45min
Spaghetti alla Puttanesca
35min