Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes, ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale, cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
-
320
g pasta, dry, type bucatini (cooking time 10-11 minutes)
of 320 g pasta, dried, type penne rigate (cooking time 10-11 minutes) - 1200 g water
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2322 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 2589.5 mg
Alternatieve recepten
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Pasta al Arrabiata
30min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 Min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Spaghetti Carbonara
25min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Shakshuka
50 Min
Seafood Stew with Rice
30min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min