Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes, ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale, cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
-
320
g pasta, dry, type bucatini (cooking time 10-11 minutes)
of 320 g pasta, dried, type penne rigate (cooking time 10-11 minutes) - 1200 g water
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2322 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 2589.5 mg
Alternatieve recepten
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 dk
Onion Tart (TM5)
1sa
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Geen beoordelingen
Salt Cod Gratin
50min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 dk
Risotto with Parmesan
40min
Bucatini amatriciana
45min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 dk
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 dk
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Prawn and Chorizo Paella
45min