Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g dried green lentils
- water, for soaking
- 50 g red peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 50 g green peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
-
50
g spring onions, cut in pieces (3-4 cm)
of 50 g onions, cut in pieces (3-4 cm) - 25 g olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp paprika
- 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- 50 g chorizo, sliced
- 50 g dry-cured ham, diced
- 900 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1132 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Yellow rice with chicken
40 Min
Goulash soup
2 godz. 35 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Minestrone
45 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Chicken with couscous and saffron
1h 15min
Creamy Moroccan bean soup
35 Min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min