Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pea Pod Flans
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 700 g water, plus extra for baking
- 1000 g fresh green peas with pods, trimmed
- plain flour, for dusting
- 150 g cream, min. 30% fat (e.g. whipping or double cream)
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
- 3 medium eggs
Yoghurt and Mint Cream
- 5 g fresh mint leaves, plus extra for serving
- 1 lemon, 5 g finely grated zest and 5-10 g juice to taste
- 150 g Greek yoghurt
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 526 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Cheese Soufflés
45min
Ratatouille
40min
Cod with citrus butter
50min
Green Goodness Soup
10min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Coconut Creamed Kale
20min
Watercress and Oat Soup
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min