Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 2 garlic cloves, smashed
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt, to taste
- 32 oz water
- 10 oz dried rotelle pasta (wagon wheels), 10-12 minutes cooking time (see Tip)
- 12 oz asparagus, in pieces (2 in.)
- 4 oz smoked ham steak diced (¼ in.)
- 1 tbsp capers, drained
- goat cheese, crumbled, to serve
- chopped fresh parsley, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1205 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basque Chicken
1h 10min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Chicken Tetrazzini
40min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Greek Style Pork Stew
50 phút