
Apparaten en Accessoires
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
3 portions
Ingrediënten
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Voeding per 1 portion
Calorieën
407 kcal /
1703 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
16 g
Koolhydraten
40 g
Vezels
7 g
Verzadigd vet
8 g
Natrium
1936 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ritz-Carlton, New Orleans
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten