![Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F587577D-4005-47B8-AB52-98CD702563F3/Derivates/85CBC783-8D41-4F89-9482-E6B0E471AC83.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 - 18 oz fresh lobster tails
- 32 oz chicken broth
- 2 stalks celery, cut into pieces (2 in.)
- 2 pinches saffron threads
- 40 oz water
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz squid ink pasta, pappardelle
- 1 ½ oz unsalted butter
- 1 tsp Creole seasoning (see Tip)
- fresh chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1936 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lobster Bisque
1h 50 min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Seafood Quesadillas
2 Std.
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min
Carnitas
50 min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Mango Ice Cream
2 Std. 20 Min