Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth

Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
3 portions

Ingrediënten

  • fresh lobster tails
    16 - 18 oz
  • chicken broth
    32 oz
  • celery cut into pieces (2 in.)
    2 stalks
  • saffron threads
    2 pinches
  • water
    40 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • squid ink pasta, pappardelle
    6 oz
  • unsalted butter
    1 ½ oz
  • Creole seasoning (see Tip)
    1 tsp
  • fresh chopped parsley to garnish

Voeding per 1 portion

Calorieën 407 kcal / 1703 kJ
Eiwitten 29 g
Vetten 16 g
Koolhydraten 40 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 8 g
Natrium 1936 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...