Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 - 18 oz fresh lobster tails
- 32 oz chicken broth
- 2 stalks celery, cut into pieces (2 in.)
- 2 pinches saffron threads
- 40 oz water
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz squid ink pasta, pappardelle
- 1 ½ oz unsalted butter
- 1 tsp Creole seasoning (see Tip)
- fresh chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1936 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
New England Clam Chowder
45min
Squid Ink Pasta
1h
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Paella
30min