Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 52 - 70 oz leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)
- fine sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, to brush
Mint Sauce
- ½ oz fresh mint, leaves only
- 4 ½ oz apple cider vinegar
- 1 ½ oz sugar
Vegetables
- 18 oz water
- 28 oz Yukon gold potatoes, halved or quartered if large
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 21 oz butternut squash, peeled, diced (1 in.)
- 12 oz fresh broccolini, trimmed, halved lengthwise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2614 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Spiced Almond Milk
15 Min
Creole Style Jambalaya
1 Std. 10 Min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 Min
Steamed Egg Cups
20min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Carrot Top Pesto
5 Min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 Min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min