Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 52 - 70 oz leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)
- fine sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, to brush
Mint Sauce
- ½ oz fresh mint, leaves only
- 4 ½ oz apple cider vinegar
- 1 ½ oz sugar
Vegetables
- 18 oz water
- 28 oz Yukon gold potatoes, halved or quartered if large
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 21 oz butternut squash, peeled, diced (1 in.)
- 12 oz fresh broccolini, trimmed, halved lengthwise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2614 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 Min
Lemon Garlic White Rice
35min
Meat Sauce
1h 45min