Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 52 - 70 oz leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)
- fine sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, to brush
Mint Sauce
- ½ oz fresh mint, leaves only
- 4 ½ oz apple cider vinegar
- 1 ½ oz sugar
Vegetables
- 18 oz water
- 28 oz Yukon gold potatoes, halved or quartered if large
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 21 oz butternut squash, peeled, diced (1 in.)
- 12 oz fresh broccolini, trimmed, halved lengthwise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2614 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Keto Mushroom Gravy
45min
Spiked Hot Chocolate
15min
Jersey Beef
30min
Cauliflower Mash
25 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Bolognese Sauce
1h 10min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min