Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 64 oz pork shoulder (approx. 1 roast 4 lb)
- 20 garlic cloves
- 2 tsp salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp cumin seeds
- 12 oz orange juice
- 6 oz lemon juice
- 8 oz extra virgin olive oil
Yeast Starter
- 4 oz water
- 2 ½ oz bread flour
- ½ tsp active dry yeast
Bread
- 6 oz water, plus extra to brush or spray
- 2 tsp sugar
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 1 ½ oz lard, plus extra to grease
- 15 oz bread flour, divided
- 2 tsp salt
Assembly
- 2 - 3 oz butter, melted, divided, to grill and brush
- 8 slices deli ham, smoked
- yellow mustard, to serve
- 8 slices Swiss cheese
- 8 oz dill pickles (approx. 2), thinly sliced, lengthwise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 11132.5 kJ / 2660.7 kcal
- Eiwitten
- 127.4 g
- Koolhydraten
- 121.5 g
- Vetten
- 183.3 g
- Verzadigd vet
- 61.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 4168.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Sesame Chicken
40min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Chicken Salad Sandwich
15min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Peach Hand Pies
1h 50 min.
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 godz. 50 min
Long Rise Pizza
20 godz.
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1h