Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra virgin olive oil
- 300 g onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 leeks, finely cut (only the white part, approx. 300 g)
-
3
ripe tomatoes, cut into quarters (approx. 300 g)
of 200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 48.4 g
- Vetten
- 101.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Browned beef cubes (well done)
15min
Steamed Fennel Bulbs
Geen beoordelingen
Steamed Carrot Slices
25min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed Onions (300 g)
20min