![Sautéed vegetables Sautéed vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6D45F5C7-4628-4360-941C-B56C4EF8A995/Derivates/C198078D-0694-47ED-8DF8-9A19737CBAD7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra virgin olive oil
- 300 g onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 leeks, finely cut (only the white part, approx. 300 g)
-
3
ripe tomatoes, cut into quarters (approx. 300 g)
of 200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 48.4 g
- Vetten
- 101.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 Std.
Finely Ground Sesame
5 min
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
45 Min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Sautéed chicken strips
15min
Garlic mushrooms
20 Min
Steamed Spinach
20 Min
Grated Carrots
5 min
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Broccoli
25 Min