Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil - 14 oz carrots, julienned (2 in. x ¼ in.)
- Voeding
- per 14 oz
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 14.4 g
- Natrium
- 240 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéed Cauliflower
25 dk
Asparagus Sauté
15min
Mixed Mushroom Sauté
30 dk
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing 7 oz Onions
20 dk
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 dk
Broccoli Sauté
20 dk
Sautéing 14 oz Carrots
20 dk
Sautéing Vegetable Mixture
30 dk