Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz oil, divided
of 1 oz extra virgin olive oil, divided - 7 oz green and red bell peppers, julienned (¼ in. thick)
- 3 ½ oz red onions, in half moons (¼ in.)
- 5 oz carrots, julienned (¼ in.)
- Voeding
- per 15 oz
- Calorieën
- 1465 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 97 mg
Alternatieve recepten
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéing Shrimp
15 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 14 oz Carrots
20min