Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz oil (see Variation)
of 1 oz olive oil (see Variation) -
6 - 7
oz yellow onions, cut in wedges
of 6 - 7 oz red onion, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 17 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Browning 8.5 oz Shallots
25 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Browning 7 oz Onions
25 min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Basic Basmati Rice
35 Min