Apparaten en Accessoires
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
2 bottle
Ingrediënten
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
pancetta cubed (1 in.)2 oz
-
8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)8 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 bottle
Natrium
1050 mg
Eiwitten
63 g
Calorieën
2729 kJ /
652 kcal
Vetten
44 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
0 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Basic Meat & Seafood
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40min
Chopped Herbs
5min
Sous-vide Artichokes
55min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Bolognese Sauce
1u. 10min
Lemon Caper Asparagus
25min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Cioppino
55min
Asparagus Sauté
15min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min