Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quesadilla Filling
-
8
oz mozzarella cheese, cut into pieces (1 in.)
of 8 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (1 in.) - 10 ½ oz fresh raw shrimp, peeled, deveined, cut into pieces (1 in.)
- 10 ½ oz cooked octopus, cut into pieces (1 in.)
- 10 ½ oz red snapper fillet, boneless, skinless, cut into pieces (1 in.)
Adobo
- 1 ancho chili, de-stemmed, de-seeded
- 1 tbsp paprika
- ½ tsp cayenne pepper
- ¾ tsp chipotle chili powder
- 1 whole clove
- ¾ tsp ground cumin
- ¾ tsp coriander seeds
- ½ tsp dried oregano
- 2 oz white onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 5 ½ oz fresh pineapple, cut into pieces
-
½
oz apple cider vinegar
of ½ oz lime juice - 1 oz orange juice
- ½ oz vegetable oil
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Quesadillas
- 12 flour tortillas, divided
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2694 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Southern Potato Salad
1u. 15min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Pineapple Cinnamon Drink
35 min
Coffee Cream
5min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5min
Red Rice
1h 25min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25min
Kiwi Sour
10min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Southwest Quinoa
40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min