![Crab Cakes Crab Cakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ee009ed7-8e9e-448e-9465-d5478b90e98b/Derivates/fc61d87a-bc51-4e1c-b5f0-a5ff2d0972f9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ½ oz bread, in pieces (¾ in.) (see Variation)
-
1
oz shallots, peeled and halved
of 4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only (approx. 0.2 oz)
- 1 oz celery stalk, sliced (¼ in.)
- 2 oz red bell pepper, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp mayonnaise
- 2 jumbo eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Old Bay Seasoning®
- ¼ tsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper, to taste
- 16 - 18 oz jumbo lump crab meat
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 701 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Caesar Salad
30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1u. 5min
Basil Pesto
10min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13u. 20min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Baked Crab Dip
15min
New England Clam Chowder
45min
Cioppino
55min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3u. 35min
Spinach and Artichoke Dip
20 min