Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz butternut squash, peeled and cubed (approx. ½ in.)
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz pecans, chopped
- 1 oz brown sugar
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz dried cranberries
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chili flakes, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1344.1 kJ / 321.2 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 77.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Lemony Green Beans
20 min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Lemon Caper Asparagus
25min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Southwest Quinoa
40 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min