Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz butternut squash, peeled and cubed (approx. ½ in.)
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz pecans, chopped
- 1 oz brown sugar
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz dried cranberries
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chili flakes, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1344.1 kJ / 321.2 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 77.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1ωρ.
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Southwest Quinoa
40 λεπτ.
Beet Salad
15min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 λεπτ.
Asparagus with Cashew Cream
20min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 λεπτ.
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 λεπτ.
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 λεπτ.
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min