Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz butternut squash, peeled and cubed (approx. ½ in.)
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz pecans, chopped
- 1 oz brown sugar
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz dried cranberries
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chili flakes, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1344.1 kJ / 321.2 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 77.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple Cranberry Chutney
1h 5min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Coleslaw
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Peach and Almond Ice Cream
8h 10min
Hawaiian Coleslaw
15min
Maple and Mustard Salmon
20min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1u.
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Ginger Cabbage Slaw
15min