Compatibele versies
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot and Ginger Sauce
- 1 in. ginger, in pieces
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (1 in.)
- 1 serrano chili, deseeded, in pieces
- 1 shallot, quartered
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 8 oz carrot juice
- 4 oz coconut milk
- 2 oz white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
fresh sea scallops, large (U10) or (U8)
of 12 sea scallops, large or jumbo, previously frozen - kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
of 1 tbsp unsalted butter, as needed - 2 garlic cloves, crushed, skin on
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- Fleur de Sel, as needed
- 10 fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 929 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 801 mg
Alternatieve recepten
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1u.
Sous-vide Artichokes
55min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Shrimp Sauté
25 Min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Pork and Mushroom Wraps
30min