Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 fresh artichoke hearts, quartered, choke removed (see Tip)
- 3 oz leek, sliced in rounds (½ in.)
- 2 slices lemon, plus extra to serve
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- ⅛ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 502 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 291 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™)
25 Min
Cloud Eggs
20min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min