Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 fresh artichoke hearts, quartered, choke removed (see Tip)
- 3 oz leek, sliced in rounds (½ in.)
- 2 slices lemon, plus extra to serve
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- ⅛ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 502 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 291 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed Mushroom Sauté
30min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Cod with Citrus Butter
50min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Broccoli Sauté
20min