Apparaten en Accessoires
Sous-vide Artichokes
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
291 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
502 kJ /
120 kcal
Vetten
3 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
22 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-Vide
8 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 Min
Apple Wild Rice
50 Min
Braised Trotters
1 Std. 10 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3 Std.
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Tuna Tartare
40 Min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 Min