
Apparaten en Accessoires
Sous-vide Artichokes
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Voeding per 1 portion
Calorieën
120 kcal /
502 kJ
Eiwitten
6 g
Vetten
3 g
Koolhydraten
22 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
291 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sous-Vide
8 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten