Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 fresh artichoke hearts, quartered, choke removed (see Tip)
- 3 oz leek, sliced in rounds (½ in.)
- 2 slices lemon, plus extra to serve
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- ⅛ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 502 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 291 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish Carnitas
20min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Steamed Shrimp
20min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
California Stuffed Artichokes
55min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Artichokes Romana
50min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Spinach and Artichoke Dip
20min