Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 fresh artichoke hearts, quartered, choke removed (see Tip)
- 3 oz leek, sliced in rounds (½ in.)
- 2 slices lemon, plus extra to serve
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- ⅛ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 502 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 291 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed Mushroom Sauté
30min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Shrimp Sauté
25 phút
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Lemon Caper Asparagus
25 phút
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35min
Green Chili Deviled Eggs
40min
Green Tea Crème Brûlée
2 Std. 35 Min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Clams in White Wine with Cilantro
25 phút
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1u.
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min