Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
TM5 TM31 TM6

Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)

3.3 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 125 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
  • 60 g yellow onions
  • 4 garlic cloves
  • 3 g fresh ginger, cut into slices (0.5 cm)
  • 1 spring onion, chopped
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 1 ½ tbsp brown sugar
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 tsp sesame oil, dark (toasted)
  • 3 tbsp gochujang (Korean chilli paste)

Voeding
per 1 jar
Calorieën
1293 kJ / 309 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
55 g
Vetten
10 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
8 g
Natrium
1274 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten