Apparaten en Accessoires
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
1 jar
Ingrediënten
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1274 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1293 kJ /
309 kcal
Vetten
10 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
55 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2u. 35min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1u. 15min
Tom Yum Paste
45min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2u. 25min
Thai Prawn Patties
1u. 20min
Bloody Maria
2u. 45min
Baguette
3u. 45min
Chai Buey
1u. 45min
Taiwanese sticky rice
1u. 40min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2u. 45min
Curry chicken
1u.