Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g young ginger, peeled, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g garlic cloves
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 4791 kJ / 1145 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 245 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 21 g
- Natrium
- 150 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25 min
Sambal Belacan
10min
Nyonya Spice Paste
15 min
Tom Yum Paste
45min
Ground Spices
5 Min
Thai Green Curry Paste
10min
Onion Relish
5 Min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Ginger Garlic Paste
10min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Chai Masala (Masala Tea)
15 min