Apparaten en Accessoires
Shiitake mushroom sauce
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
600 g
Ingrediënten
-
leeks cut into pieces50 g
-
garlic cloves50 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, drained50 g
-
vegetable oil50 g
-
fermented soybean paste200 g
-
dark soy sauce1 tbsp
-
water adjust to taste100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
6 g
Calorieën
724 kJ /
173 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our Favourites
28 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Sesame Crème
10 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Mushroom Meat Sauce
50 Min
Hot and sour soup
20 Min
Yasai Yaki
25 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Rice Milk
10 Min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8 Std. 30 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Pumpkin Soup
25 Min