Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Steamed Fish Fillets
25 λεπτ.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Teochew Seafood Porridge
45min
Stir-fried Clams
35min
Stir-fried Vegetables
10 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Cod with citrus butter
50 λεπτ.
Celery and Cashew Nuts
20 λεπτ.
Foochow Nourishing Chicken Soup
1ωρ. 20 λεπτ.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min