Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 perch fillets (approx. 200 g each), skin on
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 spring onions, cut in thin strips (4 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in thin strips (3 cm)
- 500 g water
- 1 Tbsp soy sauce, seasoned, for seafood (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir-fried vegetables
10min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Sautéed Prawns
15 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Squid with Ginger and Soy
40min
Stir-fried Vegetables
10min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Steamed Fish Fillets
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min