Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
15
g oil
of 15 g olive oil - 200 g carrots, cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 835 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 120 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed Prawns
15min
Browned Shallots (350 g)
25min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min