![Chicken stock paste Chicken stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B75EE63-066F-4EBA-BE05-F2E4CD9155D7/Derivates/E89C68BE-3B4E-4CDE-9C5A-04FFD97D20E9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse salt
- 100 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 678.5 kJ / 162.3 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Basil pesto
10 Min
Creamy mushroom soup
20 Min
Quick puff pastry
2h
Vegetable stock paste
45min
Boiled eggs
20 Min
Chocolate hazelnut spread
45min
Frozen fruit sorbet
5min
Stir-fried vegetables
10 Min
Shortcrust pastry
5min
Strawberry jam
1h 5min
Steamed rice
25min