Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse salt
- 100 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 678.5 kJ / 162.3 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Stir-fried vegetables
10min
Creamy mushroom soup
20min
Shortcrust pastry
5min
Choux pastry
2h
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Vegetable stock paste
45min
Boiled eggs
20min
Sweet shortcrust pastry
1h 50 min.
Basil pesto
10min
Quick puff pastry
2h
Focaccia with onions
2h